Laat uw afvoer ontstoppen met hogedrukreiniging door Clean Service uit Haaltert, Oost-Vlaanderen

U kent dat vast wel: u heeft de afwas gedaan, trekt de stop eruit en er gebeurt helemaal niets. Het water blijft gewoon staan. Of u ruikt ineens een vieze lucht in huis, die thuishoort in het riool en niet in uw keuken of kantoor. Het is duidelijk: de afvoer zit verstopt. En daar moet natuurlijk zo snel mogelijk iets aan gedaan worden!

Neem nu contact met ons op.

Clean Service Oost-Vlaanderen zorgt voor een goede afvoer

Bij een verstopte afvoerleiding kunt u ons 24 uur per dag bellen. We komen dan langs om het probleem te verhelpen. Eerste sporen we de verstopping op. Weet u niet wat de oorzaak van de verstopping is? Dan voeren we een camera-inspectie uit met onze TV-kleurencamera, zodat het probleem in beeld komt. Denk bijvoorbeeld aan boomwortels die door de afvoerbuis heen steken en zo de verstopping veroorzaken: onze camera laat dat perfect zien.

Als de oorzaak van de verstopping is gevonden, kunnen we de afvoer efficiënt ontstoppen. Hiervoor gebruiken we ons professionele hogedrukreinigingssysteem dat genadeloos afrekent met elke verstopping of blokkade in de afvoerleidingen. Zo kan het water weer stromen en zullen nare luchtjes weer verdwijnen.

Schakel een periodieke hogedrukreiniging van uw leidingen in door Clean Service in Haaltert

Een verstopte afvoer komt altijd ongelegen en veroorzaakt veel overlast. Wilt u geen afvoerstress meer en wilt u liever voorkomen dat uw afvoersysteem verstopt raakt en bijgevolg de afvoer moet ontstoppen? Schakel dan onze ruimdienst in voor een periodieke hogedrukreiniging van uw leidingen. Dit is zinvol als u weet dat de afvoerleiding weinig ruimte heeft. 

Heeft u een horecabedrijf? Dan wordt de afvoerleiding veel gebruikt en kan preventief doorspuiten veel ongemakken voorkomen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!