Hogedrukreiniging door Clean Service uit Haaltert, Oost-Vlaanderen

Dankzij hogedrukreiniging kunnen we slib en vuilresten zelfs op moeilijke bereikbare plaatsen doeltreffend verwijderen. Hiervoor beschikken we over een uitgebreide expertise en al het nodige materiaal dat voldoet aan de recente milieu- en veiligheidseisen om de klus snel te klaren.

Neem nu contact met ons op.

Clean Service in Haaltert heeft ook voor uw probleem een propere oplossing 

Dankzij hogedrukreiniging kunnen we slib en vuilresten zelfs op moeilijke bereikbare plaatsen doeltreffend verwijderen. Hogedrukreiniging is dan ook een industriële reiniging met water onder hoge druk, waarbij we de meest uiteenlopende leidingen met diverse diameters van begin tot einde perfect kunnen reinigen.

Hogedrukreiniging in tanks, vaten en andere ruimtes nemen wij graag voor onze rekening. Hiervoor beschikken we over een uitgebreide expertise en al het nodige materiaal dat voldoet aan de recente milieu- en veiligheidseisen om de klus snel te klaren.

De reinigende kracht van Clean Service Oost-Vlaanderen

Dankzij een periodieke hogedrukreiniging voorkomt u verdere problemen, zoals verstoppingen in uw leidingen en mogelijk hogere kosten om die problemen op te lossen. Een regelmatige hogedrukreiniging is zinvol als u weet dat de afvoerleiding weinig ruimte heeft. 

Bent u eigenaar van een horecabedrijf? Dan wordt uw afvoerleiding veelvuldig gebruikt en kan preventief doorspuiten veel ongemakken voorkomen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, wij helpen u met plezier verder!