Ruimdienst in Haaltert, Oost-Vlaanderen

Beerput vol?

Dan is het hoog tijd om Clean Service te contacteren, dé ruimdienst in Oost-Vlaanderen. Wacht niet tot uw beerput gaat overlopen, maar neem meteen contact met ons op. Ook wanneer alle afvoeren binnen niet meer doorlopen, zit u mogelijk met een volle septische put. 

Zowel particulieren als industrie kunnen ons inschakelen om hun beerput, maar ook septische put, aalput of andere putten te laten ruimen of ledigen. Reken op een snelle, propere, vakkundige en klantvriendelijke service.

Ruimdienst in Oost-Vlaanderen met ruime ervaring

Uw aalput, teerput of beerput laten ledigen in Heldergem (Haaltert)? Wij ledigen (beer)putten zowel bij industrie als bij u thuis volgens de kneepjes van het vak en volledig uitgerust met al het nodige materiaal. Onze ruimdiensten zetten alles in het werk om de ruimingswerken zo snel mogelijk bij u uit te voeren, overal in Oost-Vlaanderen. 

 

Wij staan dan ook voor u klaar! Ook voor een professionele hogedrukreiniging kunt u bij ons terecht. Reken op een persoonlijke service en professionele aanpak. 

Clean Service voorziet de horeca van vetafscheiders

Als u werkzaam bent in de horeca, catering of voedselverwerkende industrie, dan heeft u te maken met regels die gelden voor het afvalwater van uw bedrijf. Het afvalwater mag namelijk geen oliën, vetten of andere drijvende stoffen bevatten. En dat wilt u waarschijnlijk ook helemaal niet, want deze stoffen zorgen alleen maar voor verstoppingen in uw afvoersysteem. Een vetafscheider of vetvanger verwijdert vetten en etensresten uit het afvalwater, zodat er geen vetten in de riolering terecht komen.

Clean Service: plaatsing en onderhoud van vetafscheiders

Wij kunnen de vetafscheider plaatsen in de (spoel)keuken van uw restaurant of bedrijf. Dat kan vaak al binnen 1 dag. De vetvanger wordt door ons geplaatst tussen de keukenafvoer en het riool, waar het etensresten en vetten uit het water filtert. De vetten en het slib blijven achter in de vetafscheider en vormen daar op den duur een dikke sliblaag.

U gaat een vetafscheider plaatsen? Bel Clean Service uit Oost-Vlaanderen

Zorg dat u ook aan de regels van uw gemeente voldoet als het gaat om afvalwater. Zo voorkomt u niet alleen vervelende boetes, maar uw afvoer raakt ook minder snel verstopt. 

Wilt u meer weten over onze ruimdiensten of het plaatsen van een vetafscheider?

Bel ons gerust even op of mail ons voor meer informatie. Wij zijn werkzaam in heel Oost-Vlaanderen!

Camera-inspectie voor de ontstopping van een septische put
Camera-inspectie voor de ontstopping van een septische put
ontstoppen afvoer
ontstoppen afvoer
Teerput laten ruimen
Teerput laten ruimen
1/2