Ruimdienst en ontstoppen van afvoerleidingen in Haaltert, Oost-Vlaanderen

Ontstoppen van afvoerleidingen in Oost-Vlaanderen

Last van een verstopte afvoer? Een vervelende rioolgeur in huis? Ga vooral niet zelf in de weer met allerlei chemische ontstoppingsproducten die zelfs nog meer schade kunnen toebrengen aan uw afvoerleidingen. Bel meteen naar Clean Service, dé specialist in het ontstoppen van afvoerleidingen in Oost-Vlaanderen

Wij staan 24/7 voor u paraat! Om uw afvoerleidingen snel op te sporen, kunnen we een camera-inspectie uitvoeren met tv-kleurencamera. In geen tijd bent u verlost van elke verstopping in uw afvoer, sanitair, riool of septische put.

Ruimdienst in Oost-Vlaanderen met ruime ervaring

Uw aalput, teerput of beerput laten ledigen in Heldergem (Haaltert)? Wij ledigen (beer)putten zowel bij industrie als bij u thuis volgens de kneepjes van het vak en volledig uitgerust met al het nodige materiaal. Onze ruimdiensten zetten alles in het werk om de ruimingswerken zo snel mogelijk bij u uit te voeren, overal in Oost-Vlaanderen. 


Wij staan dan ook 24/7 voor u klaar! Ook voor een professionele hogedrukreiniging en waterputboring kunt u bij ons terecht. Reken op een persoonlijke service en professionele aanpak. 

Clean Service voorziet de horeca van vetafscheiders

Als u werkzaam bent in de horeca, catering of voedselverwerkende industrie, dan heeft u te maken met regels die gelden voor het afvalwater van uw bedrijf. Het afvalwater mag namelijk geen oliën, vetten of andere drijvende stoffen bevatten. En dat wilt u waarschijnlijk ook helemaal niet, want deze stoffen zorgen alleen maar voor verstoppingen in uw afvoersysteem. Een vetafscheider of vetvanger verwijdert vetten en etensresten uit het afvalwater, zodat er geen vetten in de riolering terecht komen.

Clean Service: plaatsing en onderhoud van vetafscheiders

Wij kunnen de vetafscheider plaatsen in de (spoel)keuken van uw restaurant of bedrijf. Dat kan vaak al binnen 1 dag. De vetvanger wordt door ons geplaatst tussen de keukenafvoer en het riool, waar het etensresten en vetten uit het water filtert. De vetten en het slib blijven achter in de vetafscheider en vormen daar op den duur een dikke sliblaag.

U gaat een vetafscheider plaatsen? Bel Clean Service uit Oost-Vlaanderen

Zorg dat u ook aan de regels van uw gemeente voldoet als het gaat om afvalwater. Zo voorkomt u niet alleen vervelende boetes, maar uw afvoer raakt ook minder snel verstopt. 

Wilt u meer weten over onze ruimdiensten of het plaatsen van een vetafscheider?

Bel ons gerust even op of mail ons voor meer informatie. Wij zijn werkzaam in heel Oost-Vlaanderen!