Putboringen door Clean Service uit Haaltert, Oost-Vlaanderen

Gebruikt u ook nog steeds drinkwater om uw tuin te sproeien of de auto te wassen? Een dure zaak, denken wij. En het is ook niet nodig. Met een eigen regenwaterput kunt u namelijk doorlopend beschikken over gratis, vers water uit de bodem. Daarmee kunt u de paardenbak stofvrij houden, uw akkerbouwperceel beregenen, de tuin sproeien of uw auto wassen. Dat scheelt op jaarbasis toch aardig wat kubieke meters water, die u minder betaalt op uw waterafrekening.

Vraag nu een offerte aan!

Altijd eigen water dankzij Clean Service uit Haaltert

Wilt u ook altijd kunnen beschikken over eigen water? Laat dan een regenwaterput boren door Clean Service uit Heldergem (Haaltert). Met een grote verticale boor boren wij een waterbron op een handige plaats op uw perceel. Hierbij komt overtollige grond naar boven. Die bestaat uit een mengsel van los zand, slib, grind, klei en aarde. 

Het slib kan verontreinigd zijn en deze vuile grond voeren we meteen af. Als de regenwaterput eenmaal geboord is, kun je er een waterpomp op aansluiten om voldoende druk te krijgen voor beregenen, sproeien enz.

Zowel particulier als industrie kan terecht bij Clean Service

Bij Clean Service uit Oost-Vlaanderen staan een persoonlijke service en een professionele aanpak altijd voorop. Dat geldt ook voor onze (water)putboringen. U kunt bij ons terecht voor een industriële boring voor grootverbruik, zoals bij agrarische bedrijven. Maar we boren met net zoveel plezier en vakmanschap een kleinere waterput voor particulier gebruik.

Ons dynamische team staat voor u klaar om op deskundige wijze putboringen uit te voeren waarmee u jaar in, jaar uit geld kunt besparen. Bel ons gerust op en informeer naar de mogelijkheden die er zijn voor gratis bronwater.